Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Ne Demek? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş ne demek? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kelimesi nasıl yazılır? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Ne Demek?

Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Ne Demek? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Hem Gereksinim Duyduğu Konuda Yardım İstiyor Hem De Yapılan Yardımı Küçümsüyor` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Kelimesi Nasıl Yazılır? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş

Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş ne demek? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kelimesi nasıl yazılır? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kökeni nedir? Dilenciye Hıyar Vermişler De Eğri Diye Beğenmemiş kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır